Hundesalon Cooper


Åbningstider

Der er ingen faste åbningstider. Salonen har åbent efter behov. Der er også åbent nogle weekender.

 Det er vigtigt at tider for aflevering og afhentning bliver overholdt

En dag i salonen

Jeg lægger som sagt vægt på hundens ve og vel og det er hunden som kommer i første række. Selvfølgeligt vil jeg gøre hvad jer kan så i synes at jeres hund ser sød ud. Men jeg vil ikke udsætte hunden for smerte for det. 

Dagen foregår sådan at i aflevere jeres hund til den aftalte tid

(Det er vigtigt at i overholde tiderne både for aflevering og afhentning)

Ved aflevering bliver hundens pels tjekket igennem for filter eller andet for at se hvad der kan lade sig gøre. hvis hunden er filtret bliver de IKKE børstet ud da det er ekstremt smertefuldt for hunden. Filterne vil istedet blive klippet af. Hunden skal jo gerne have en god oplevelse med klippen.  

Jeg vil ikke presse hundene til f.eks. at blive tørret hvis de er bange for det så derfor er der aldrig et præcis tidspunkt for afhentning. Men jeg ringer istedet når hunden er ved at være klar. Hunden får de pauser den har brug for (Specielt hvalpe og ældre kan have behov for det)

Aggressive eller bange hunde 

Hunde som er bange eller aggressive kan være meget svære at ordne. Jeg er altid villig til at gøre et forsøg. Men hvis jeg ikke kan komme til hunden eller hvis den reagere for voldsomt kan jeg selvfølgeligt ikke klippe den. Hvis du ved du har en bange/aggressiv hund bedes i sige det ved tidsbestilling. På den måde kan jeg tage flest mulige hensyn til jeres hund og forhåbentlig få en succes oplevelse. Men det er kun jer selv der i form af træning kan få jeres hund til at acceptere/ synes mere om klipningen. Så hvis jeres hund hader at blive klippet er det bedste i kan gøre at starte træningen helt fra bunden og gøre jeres hund tryk ved det eller som minimum acceptere det uden at stresse/blive aggressiv. 

Ejers ansvar

Som ejer er det selvfølgeligt jeres ansvar, at sørge for at hunden er vant til at blive håndteret, børstet, ikke er filtret og er vant til at stå på et bord og blive rørt overalt.. Alt dette gør det meget nemmere for hunden, for mig, og hvis hunden nu f.eks skal til dyrelægen. Hunde som ikke er blevet trænet/ håndteres nok er dem som meget ofte er bange/aggressive og hader at blive klippet.

Jeg forventer selvfølgeligt, at hundene kan finde ud af at blive håndteret det er bla. røre/løfte poter og ben, røre overalt på kroppen, tjekke tænder og øre, røre i ansigt samt øre og hale. Jeg forventer at i som ejer har lært jeres hund, at stå pænt på bordet(gælder specielt større racer) så der er mindst mulig chance for skader på hunden. Det er meget vigtigt i lære dem det så unge som tidligt og fortsætter træningen igennem hele livet. Det er levende dyr jeg står med og meget skarpe sakse så jo bedre i er til at træne jeres hunde til det jo bedre en oplevelse er det hver gang. 

I er altid velkomne til, at ringe og få en snak og så finder vi ud af hvad, der skal ske med netop jeres hund.